Meerdere woninginbraken in één nacht in Wezep

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Meerdere woninginbraken in één nacht in Wezep

Bericht door Redactie »

Meerdere woninginbraken in één nacht
Bron www.politie.nl Laatste update: 09-01-2013 | 12:33

Wezep - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 9 januari een zoekactie gehouden in Wezep. Er waren inbrekers actief die bij vijf woningen hebben toegeslagen. In alle gevallen is men binnen gekomen door een deur te forceren.

Rond 04.30 uur kreeg de politie melding van een woninginbraak aan de Ribesstraat. De daders werden gestoord door één van de bewoners en zijn er zonder buit vandoor gegaan. De politie sloot de wijk af en startte een zoekactie, waarbij ook een politiehond werd ingezet. De daders werden niet meer aangetroffen. Wel werden er in de buurt een aantal goederen gevonden. Uit onderzoek bleek dat deze afkomstig waren van woningen aan de Nieuwlandsweg, de Ruitersveldweg en de Zuiderzeestraatweg. Later bleek ook dat er was ingebroken in een woning aan de Keizersweg. Hier is niets gestolen. De buit bestond voornamelijk uit laptops, tablet pc’s en geld.

De politie stelt in alle gevallen een buurt – en sporenonderzoek in. Ook hebben bewoners van omliggende straten een brief gekregen met het verzoek om contact op te nemen als ze iets verdachts hebben gezien of gehoord. De politie roept andere getuigen op om dit ook te doen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie