Waterpoloheren winnen nu wel van Deltasteur.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Waterpoloheren winnen nu wel van Deltasteur.

Bericht door Redactie »

Waterpoloheren winnen nu wel van Deltasteur

HATTEM - Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 gewonnen van Deltasteur 2 uit Kampen. Eerder dit seizoen was er in Kampen ruim verloren van deze tegenstander. Maar Hatto-Heim liep langzaam uit naar een veilige voorsprong en hield dit vast. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 10-4 overwinning.


Afbeelding

Hatto-Heim begon alert aan de partij en wist dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen beide ploegen er vol tegenaan. Deltasteur wist op een 1-0 voorsprong te komen. Maar nog in de eerste periode wist Hatto-Heim via twee doelpunten van Dennis Geijssen op voorsprong te komen, 2-1. In de tweede periode ging Hatto-Heim door met scoren en liep uit naar 5-1. Peter van Grootheest maakte één van de doelpunten. De andere twee doelpunten in deze periode werden gemaakt door Kevin Mulder. Hij is vanaf dit jaar teruggekeerd naar Hatto-Heim na te hebben gespeeld bij Swol uit Zwolle.

De overwinning leek inmiddels veilig gesteld maar in de derde periode wist Hatto-Heim niet verder uit te lopen. Deze periode eindigde in een gelijke stand van 1-1. Hierdoor deed de vierde periode er nog toe. Hierin liep Hatto-Heim door Peter van Grootheest, Peter Luchtenberg en Kevin Mulder uit naar 9-4. Acht seconden voor het einde van de wedstrijd bepaalde Jan Willem Kroeze de eindstand op 10-4. Volgende wedstrijd is op 2 februari om 18:45 uur in zwembad de Marke in Hattem tegen koploper De Woelwaters 2 uit Harderwijk.

Doelpuntenmakers: Kevin Mulder (4x), Dennis Geijssen en Peter van Grootheest (beide 2x), Peter Luchtenberg en Jan Willem Kroeze (beide 1x)
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie