Oud-klasgenoten in actie voor Matthias.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Oud-klasgenoten in actie voor Matthias.

Bericht door Redactie »

OUD-KLASGENOTEN IN ACTIE VOOR MATTHIAS

Oud-klasgenoten van Matthias Gerritsen van de Oranjeschool te Wezep gaan binnenkort samen met hun ouders, broers, zussen en (oud-)leerkrachten een sponsormarathon houden voor Join4Energy.


Matthias, een 16-jarige jongen uit Wezep, lijdt aan de zeldzame stofwisselingsziekte ‘Melas”. Een ziekte waarvoor helaas nog geen goede medicatie beschikbaar is. Door allerlei acties op te zetten wil de Stichting Join4Energy de ontwikkeling van medicatie voor toekomstige slachtoffers mogelijk maken en daarmee hun levensverwachting verbeteren. Gert Gerritsen, de vader van Matthias gaat voor dit doel in juni deelnemen aan de beklimming van de Mont Ventoux in Frankrijk (www.join4energy.nl)

Op maandag 6 mei a.s. van 16.00 tot 23.00 gaan de oud-klasgenoten van Matthias met hun familie al hun energie in de strijd gooien om mensen met een energiestofwisselingsziekte te helpen! Dit door samen voor het goede doel te gaan voetballen, volleyballen en korfballen op de accommodatie van de Noord Veluwe Boys te Hattemerbroek. Zij laten zich voor dit doel per gespeelde wedstrijd sponsoren. Uiteraard is iedereen daar welkom om de sporters aan te moedigen en een bijdrage te geven voor het goede doel.

Join4Energy
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie