Bibliotheek Noord-Veluwe krijgt een 7,9

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10127
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Bibliotheek Noord-Veluwe krijgt een 7,9

Bericht door Redactie »

Bibliotheek Noord-Veluwe krijgt een 7,9

De bibliotheek hecht veel waarde aan de mening en wensen van de gebruikers. Daarom is onlangs aan bezoekers van de Bibliotheek Noord-Veluwe van 14 jaar en ouder gevraagd mee te werken aan een klantonderzoek. Op de website van de bibliotheek hebben zij een vragenlijst ingevuld over verschillende onderdelen van het bibliotheekwerk, zoals de collectie, activiteiten, de website en het belang van de bibliotheek.

Veruit de meeste deelnemers aan dit onderzoek zijn vrouw. De meerderheid is gemiddeld opgeleid en van middelbare leeftijd. De meeste van hen bezoeken de bibliotheek eens per 4 à 6 weken. Over het algemeen zijn ze tevreden over de dienstverlening van hun bibliotheek. Het meest tevreden zijn ze over het personeel, het minst over de openingstijden. Als rapportcijfer geven zij de bibliotheek een 7,9.

Leesbevordering voor jong en oud is samen met een actueel en ruim aanbod van boeken en tijdschriften voor de ondervraagden het belangrijkste dat een bibliotheek kan bieden. Een ruime meerderheid van hen ziet de bibliotheek als een basisvoorziening. De meerwaarde van de bibliotheek ligt vooral in haar educatieve taak.
In het beleid voor de komende jaren van de Bibliotheek Noord-Veluwe zullen de accenten zeker ook komen te liggen op het Educatieve aanbod, de collectie en de dienstverlening rondom de uitlening.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie