Koninginnerit voor Henk Veldkamp 6x de alpenreus

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10127
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Koninginnerit voor Henk Veldkamp 6x de alpenreus

Bericht door Redactie »

Koninginnerit voor Henk Veldkamp 6x de alpenreus

Afbeelding
Foto : Henk Veldkamp_Alpe d’Huez

FRANKRIJK – Vandaag was de tweede dag van het evenement Alpe d’HuZes, gisteren was Henk Veldkamp als fietsbegeleider van Jan Willem Eibrink op de Alpe d’ Huez actief.
Vandaag ging Henk proberen zelf zoveel keren als mogelijk de top aan te tikken. En hij heeft een geweldige prestatie neergezet, maar liefs zes keer wist hij deze legendarische berg te beklimmen, een prachtige prestatie ook gezien het feit dat hij woensdag er ook al tegen op had gereden. Vandaag zagen de supporters een ontketende Henk de berg bedwingen.

Henk Veldkamp gaf vorig jaar al te kennen dat hij dolgraag de Alpe d’Huez op wilde fietsen. Dit jaar was het dan ook zover, zijn deelname was een feit. Als een “vlieg” is Henk de berg op gevlogen de ranke coureur gaf na ieder rondje aan, nog een keer te gaan. Waar velen bij 1, 2 of 3 beklimmingen het voor gezien hielden, wist de witgoedverkoper wonend in Elburg en werkend in Oldebroek van geen ophouden. Chapeau! voor Henk met deze fantastische prestatie, door vandaag 6x de Alpenreus Alpe d’Huez te bedwingen in de strijd tegen kanker.
Oldbroek heeft er weer een bergkoning bij.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie