Nieuw inkoopbeleid en nieuwe inkoopvoorwaarden H2O

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Nieuw inkoopbeleid en nieuwe inkoopvoorwaarden H2O

Bericht door Redactie »

Perbericht gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek, 11 juli 2013
Nieuw inkoopbeleid en nieuwe inkoopvoorwaarden

Colleges H2O hebben een nieuw gezamenlijk inkoopbeleid en nieuwe inkoopvoorwaarden van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe vastgesteld.


De drie colleges van gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek stelden onlangs een nieuw gezamenlijk inkoopbeleid en nieuwe inkoopvoorwaarden van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV) vast. Hiermee maken zij deel uit van een regionale inkoopsamenwerking Noord-Veluwe.

Het inkoopbeleid en de inkoopvoorwaarden zijn aangepast in verband met de nieuwe aanbestedingswet. Het is van toepassing op inkopen die de H2O gemeenten afzonderlijk, samen en/of met andere gemeenten doen. Het inkoopbeleid d.d. 1 januari 2010 en de inkoopvoorwaarden d.d. 1 januari 2012 komen te vervallen.

Deelnemers aan ISNV zijn Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Zeewolde, de Regio Noord Veluwe, Sociale Dienst Veluwerand, Omgevingsdienst Noord-Veluwe, Natuur- en Recreatieschap Veluwerandmeren. Het nieuwe inkoopbeleid en de nieuwe inkoopvoorwaarden worden inmiddels toegepast. De stukken liggen tot half augustus ter inzage bij de publieksbalies van de drie gemeenten.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie