Kooklessen voor gezond en lekker eten

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Kooklessen voor gezond en lekker eten

Bericht door Redactie »

Kooklessen voor gezond en lekker eten

Opnieuw organiseert SWO in samenwerking met kookstudio ‘The Barn’ van Fruittuin Verbeek kooklessen voor senioren. Na het succes van het vorige seizoen, volgt in het najaar opnieuw een serie van drie lessen. U leert lekker koken, maar vooral ook een gezonde maaltijd te bereiden! Onder begeleiding van kok Gerard leert u hoe u een verantwoorde maaltijd samenstelt en hoe lekker dat kan zijn.


Tijdens de avond wordt een compleet drie-gangen-menu bereid en gegeten. Vooraf ontvangt u de recepten, zodat u weet wat er gekookt en gegeten gaat worden. Onder het genot van een drankje begint de les met een toelichting van de kok op de recepten. Vervolgens gaat u in groepjes aan de slag met de bereiding, uiteraard met ondersteuning van de kok. Na het koken neemt u plaats aan de fraai gedekte tafel en wordt er samen gedineerd. Dit alles onder het genot van een lekker glas wijn of ander drankje. De maaltijd wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

De kooklessen zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen met of zonder kookervaring. Gezond koken, samen bezig zijn, sociale contacten, met elkaar eten en drinken, dit zijn allen ingrediënten die de cursus tot een succes maken.

De lessen worden gegeven op de woensdagen 16 oktober, 13 november en 11 december van 17.00 tot ongeveer 21.30 uur. De lessen vinden plaats in kookstudio ‘The Barn’ bij Fruittuin Verbeek aan de Vierhuizenweg 5 in Oldebroek. De prijs bedraagt € 22,50 per persoon per les. Ook kunt u zich voor alle drie de lessen aanmelden, de prijs bedraagt dan € 63,00 per persoon voor drie lessen.

Wilt u meedoen aan de lessen? Meldt u zich dan uiterlijk 12 oktober aan via mail info@seniorenwezepoldebroek.nl , of met een briefje in de brievenbus van SWO aan de Zuiderzeestraatweg 500b te Wezep of Stouwdamsweg 4a te Oldebroek.
Voor vragen of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen tijdens kantooruren van SWO, elke woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur via telefoonnummer (038) 376 27 16. Of bellen met Ria Franken, tel. (038) 375 87 99.

Samen lekker koken, doen!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie