Koningsmarkt rond "De Morgenster"

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Koningsmarkt rond "De Morgenster"

Bericht door Redactie »

KONINGSMARKT.

De Nederlands Gereformeerde Kerk “de Morgenster” organiseert op zaterdag 26 april a.s. weer de jaarlijkse Koningsmarkt op haar terrein rond de kerk aan de Zuiderzeestraatweg 503.


Naast de rommelmarktspullen worden er ook mooie nieuwe spullen aangeboden tegen een zeer geschikte prijs. Er is ook, zoals gebruikelijk, een ruime keuze boeken in de boekenkraam aanwezig. Ook voor uw tuin en terras kunt u van alles vinden o.a. verschillende bloeiende bloemen en planten. Uiteraard worden de kinderen deze dag ook niet vergeten. Ze kunnen grabbelen, schminken en er is allerlei mooi speelgoed voor hen te koop. Tussendoor kunt u genieten van een lekkere kop koffie met een oranje tompoes en voor tussen middag kunt u zich te goed doen bij de patat/hamburger/gehaktballen kraam of bij de viskraam.

Er kunnen prachtige prijzen gewonnen worden bij het rad van avontuur, waarvan de opbrengst bestemd is voor het project Malawi, waar de jeugd van “de Morgenster”en “Noorderlicht” deze zomer naar toe zullen gaan.

Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door een optreden van de Muziekvereniging “de Eendracht” en enkele mannen van het mannenkoor “Ailanthus”.
Kortom “voor elk wat wils”.

We zien u graag op zaterdag 26 april a.s. van 9.00 tot 15.00 uur op de Koningsmarkt.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie