ATB Streetrace Oldebroek

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

ATB Streetrace Oldebroek

Bericht door Redactie »

ATB Streetrun en Streetrace Oldebroek
Bron persbericht ATB vereniging Oldebroek
UPDATE 26 augustus 2014: Wijzigingen Streetrace in de tijden van de funklasse.

Wegens grote belangstelling is het niet verantwoord om deze grote groep in één keer over het parcours te laten gaan. Daarom is besloten om de funklasse op te splitsen in twee wedstrijden en een finale. De eerste 20 van elke wedstrijd gaan door naar de finale. Tijden van de eerste wedstrijd zijn van 15:15 uur tot 15:55 uur, de tweede wedstrijd is van 16:10 uur tot 16:50 uur. De finale zal zijn van 17:45 uur tot 18:30 uur. In de eerste wedstrijd starten de nummers 301 t/m 345 en in de tweede wedstrijd de nummers vanaf 346, dit alles in overleg met de jury.
Op 30 augustus staat de derde streetrace gepland. Deze zal net als vorig jaar weer plaatsvinden door de straten van Oldebroek en niet op de eigen locatie. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang om dit evenement wederom tot een groot succes te maken. Dit jaar zal de streetrace groter worden opgezet dan vorig jaar.
Op de vrijdagavond 29 augustus zal er op het parcours namelijk een hardloopwedstrijd worden gehouden i.s.m. Loopgroep2000. De indeling van de zaterdag zal ook anders zijn dan vorig jaar, hoe, dat blijft nog geheim. Het is wel zeker dat het weer een groot spektakel zal worden met diverse artiesten, een kermis en markt, en dat dit zeker niet gemist mag worden.

Iedereen die belangstelling heeft in de mountainbikesport wordt van harte uitgenodigd om vrijblijvend langs te komen op de trainingslocatie aan de Sportlaan in ´t Loo. Daar kan men informatie krijgen over MTB, maar ook kan men een keer proefrijden en daarna eventueel lid worden.
Ook kan men informatie vinden op http://www.atb-vereniging-oldebroek.nl/.
Laatst gewijzigd door Redactie op vr aug 29, 2014 22:46, 6 keer totaal gewijzigd.
Reden: Wijziging organisatie hardloopwedstrijd
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Re: ATB Streetrace Oldebroek

Bericht door Redactie »

Streetrace 2014

Op 29 en 30 augustus zal Oldebroek voor een deel worden afgesloten door de ATB vereniging Oldebroek. Deze datums zullen voor de derde keer de Streetrace worden georganiseerd. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en alles zal uit de kast gehaald worden om het evenement van vorig jaar te evenaren, zo niet te overtreffen.

Dit jaar zal de ATB vereniging Oldebroek i.s.m. Loopgroep2000 een streetrun organiseren.
Deze streetrun zal vrijdag 29 augustus, op hetzelfde parcours waar 30 augustus de mountainbikers rijden, lopend worden afgelegd door wedstrijdlopers.

Programma vrijdagavond 29 augustus:
18:00 uur 2000m jeugdloop (meerdere leeftijden)
18:30 uur 4 km
19:15 uur 10 km
Meer informatie: http://www.loopgroep2000.nl

Zaterdag 30 augustus zal de ATB vereniging Oldebroek weer zorgen voor de nodige sensatie. Uiteraard kan dit niet zonder de deelnemers en de diverse hindernissen.

Afbeelding

Vergeleken met vorig jaar zal het parcours niet rond het gemeentehuis plaatsvinden, maar verplaatst worden op, en in de nabijheid, van de skeelerbaan. Het is de bedoeling dat er weer spectaculaire en uitdagende hindernissen in het parcours gebouwd zullen worden, dit om de renners hun kunsten te laten vertonen en het publiek te laten genieten.
Net als vorig jaar zullen er ook dit jaar weer artiesten zijn die optredens verzorgen om het publiek te vermaken, demonstraties zijn met een BMX, speelattributen voor de jeugd. De nevenactiviteiten zullen plaatsvinden op de skeelerbaan en bij het Kulturhuus.

Er zullen met de wedstrijden veel deelnemers meedoen in verschillende leeftijden van jong en oud.
Ook leden van de ATB vereniging Oldebroek zullen zeker mee gaan strijden en hun best doen om een goede prestatie neer te zetten.

De jeugd zal het spits afbijten en de wedstrijdrijders sluiten het wedstrijdgedeelte af.

Programma zaterdag 30 augustus: kijk op http://www.atb-vereniging-oldebroek.nl

Nieuw dit jaar is een officieus NK voor burgemeesters. Hieraan zal ook onze burgemeester aan deelnemen, die samen met collega’s van andere gemeenten zal gaan strijden om een felbegeerde podiumplek.

Kortom er zal weer genoeg activiteit, spanning, sensatie en strijd te beleven zijn 29 en 30 augustus in Oldebroek.
Ouders, grootouders, familie, vrienden, kennissen van deelnemers en verdere belangstellenden zijn dan ook van harte welkom om te komen kijken en aanmoedigen, om van deze dag wederom een groot succes te maken.

Voor verdere informatie kun u kijken op http://www.atb-vereniging-oldebroek.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie