Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Bericht door Stefan »

OLDEBROEK - De heren van Bakkerij Jonker / Blauw Wit zijn er zaterdag niet in geslaagd te winnen van de nummer laatst, Croonenburg uit Castricum. De Oldebroekers verloren de wedstrijd met 1-3. In de rommelige beginfase met veel service fouten van de gasten wist de thuisploeg niet te overtuigen. De verdediging van Bakkerij Jonker / Blauw Wit was niet opgewassen tegen de power van Croonenburg.

De eerste set werd door de Oldebroekers nipt verloren met 24-26. De harde opslag van Croonenburg werd in de tweede set beter en de passers van Bakkerij Jonker / BLauw Wit konden deze maar moeilijk onder controle krijgen.

De tweede set ging met 20-25 verloren. De derde set verliep eigenlijk hetzelfde als de voorgaande. Een onmachtig Bakkerij Jonker / Blauw Wit en een hard serverend en aanvallend Croonenburg. De gasten wonnen ook de derde set met 21-25.

Na wat wisselingen bij de gasten van Croonenburg wist Bakkerij Jonker / Blauw Wit in de vierde set te profiteren en nam een voorsprong. De gasten hielden het voor gezien en na een blessure bij Croonenburg wisten de Oldebroekers de set relatief eenvoudig te winnen met 25-16.

Volgende week reizen de heren af naar Barneveld voor een treffen met het derde herenteam van S.S.S. De wedtrijd begint om 17.00 uur.