Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing van Oldebroek maakt zich zorgen om de veiligheid van 'haar' boa's. Enkele incidenten met jongeren zijn de aanleiding daarvoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing van Oldebroek maakt zich zorgen om de veiligheid van 'haar' boa's. Enkele incidenten met jongeren zijn de aanleiding daarvoor. © Henri van der Beek

Burgemeester Oldebroek woedend op jongeren: 'Wat bezielt je om boa's te bedreigen?’

Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing van Oldebroek zegt 'boos’ te zijn. Boos op jongeren die zich hebben misdragen richting buitengewoon opsporingsambtenaren.  Aanvankelijk dacht ze dat ‘haar’ toezichthouders in het  'mooie en gezellige’ dorp geen verdedigingsmiddelen nodig hebben. Na enkele incidenten is ze daar niet meer zo zeker van. 

  1. Fraaie zeges voor SC Genemuiden én Staphorst, VVOG verliest strijd om koppositie en Berkum doet zichzelf tekort

    Fraaie zeges voor SC Genemuiden én Staphorst, VVOG verliest strijd om koppositie en Berkum doet zichzelf tekort

    Na drie wedstrijden op rij zonder zege was SC Genemuiden toe aan een overwinning. En die kwam er in de thuiswedstrijd tegen DOVO. Staphorst beleefde eveneens een heerlijke middag: Sparta Nijkerk werd met ruime cijfers aan de kant geschoven. HHC Hardenberg liep daarentegen opnieuw averij op, terwijl VVOG in de strijd om de koppositie in de vierde divisie D z’n meerdere moest erkennen in Scherpenzeel. Ook Berkum wist niet te winnen.
  2. Rohda Raalte doet uitstekende zaken, Heeten wint na sterke tweede helft en pijnlijke nederlaag voor SC Emmeloord
    PREMIUM

    Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken, Heeten wint na sterke tweede helft en pijnlijke nederlaag voor SC Emmeloord

    Rohda Raalte doet in de slotfase van het seizoen nog vol mee om de titel in de vierde divisie D. De ploeg van trainer Laurens Knippenborg verslaat ook MASV en blijft daardoor keurig in het spoor van de nummers één en twee. Wacker boekte eveneens een belangrijke zege en Heeten mocht na een sterke tweede helft ook drie punten bijschrijven. SC Emmeloord beleefde daarentegen een teleurstellende middag.