Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
2 mei 2024 14:10


Feestelijke heropening clubhuis Wezep Tennis Padel
Foto:   Feestelijke heropening clubhuis Wezep Tennis Padel
Foto WTP

WEZEP - Na enkele jaren van investeringstop door o.a. de planvorming verhuizing WTP naar H2O, is in de afgelopen 6 maanden een grote verduurzaming en renovatie uitgevoerd van de kantine van WTP.

Met zonnepanelen, warmtepompen en isolatieglas is een grote stap gezet in de verduurzaming van het clubhuis. De keuken is vervangen, de vloer is vernieuwd, rondom nieuwe puien met isolerend glas, een nieuwe afwerking van de buitenzijde en een nieuw interieur maakt dat niet meer gesproken kan worden van een kantine maar van een clubhuis. Ruim 100.000 euro is geïnvesteerd om het 45-jarige gebouw klaar te maken voor de toekomst. En voor die toekomst worden plannen gemaakt met de gemeente en de omliggende sportaanbieders voor uitbreiding met extra buitenpadelbanen, wellicht een overname van de Kamphal en integratie van het WTP-complex in een Sportcampus Heikamp.

Op zaterdag 25 mei wordt om 16.00 uur het clubhuis aan de Heikamp door burgemeester T. Haseloop feestelijk geopend met aansluitend een toost met wijnproeverij voor de leden.


Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek Agenda 

wezep 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie