S.G. Hattem-Wezep <17 boekt benauwde zege in Wageningen.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

S.G. Hattem-Wezep <17 boekt benauwde zege in Wageningen.

Bericht door Redactie »

S.G. Hattem-Wezep <17 boekt benauwde zege in Wageningen.

Zaterdag 23 januari moest de waterpolojeugd van S.G. Hattem-Wezep afreizen naar Wageningen. De Rijn uit Wageninigen is een onbekende tegenstander voor Hattem-Wezep omdat er nog nooit tegen dit team is gespeeld. De eerste periode begon rommelig na enkele onbenutte kansen wist Mark Kroon in korte tijd driemaal te scoren. Doelpunten van Peter Luchtenberg en een tegendoelpunt van Wageningse kant zorge ervoor dat er na de eerste periode een tussenstand was van 1-4.

De tweede periode was minder van de kant van Hattem-Wezep. De scheidsrechter floot erg snel en dit zorgde voor veel man-meer situaties aan beide kanten. De thuisploeg scoorde in tweede periode driemaal en Peter Luchtenberg scoorde tweemaal voor Hattem-Wezep.
De derde periode werd flitsend begonnen. Oskar Verholt en Stijn van der Veer scoorde beide eenmaal en Mark Kroon scoorde tweemaal waarvan eenmaal uit een strafworp. De scheidsrechter was ook deze periode actief z'n fluit aan het beoefennen, dit resulteerde in de derde persoonlijke fout voor Christiaan Fowler. Hij mocht hierdoor de rest van de wedstrijd niet meer meedoen en werd vervangen door Vincent van Tilburg. Doordat Christiaan Fowler als vaste mid-achter weg viel kreeg de Rijn enkele opgelegde kansen, hieruit scoorden ze tweemaal. Oskar Verholt scoorde uit een mooie counteraanval. Peter Luchtenberg kreeg enkele seconden voor het einde van de derde periode ook z'n derde persoonlijke fout, en kon hierdoor net als Christiaan Fowler de laatste periode toekijken op de reservebank. De tussenstand was met nog één periode te gaan 6-11.
De laatste periode was het de bedoeling dat we lange aanvallen gingen spelen om zodoende de tijd snel te laten verlopen.
Dit gebeurde veelal niet en hierdoor werd het nog een hectisch eind. De Rijn scoorde tweemaal en had nog enkele goede kansen om verder in te lopen. Dit gebeurde gelukkig niet en hierdoor stond er een eind stand van 8-11 op het scorebord.

Doelpuntenmakers: Mark Kroon 5x Peter Luchtenberg 3x Oskar Verholt 2x en Stijn van der Veer 1x
De Volgende wedstrijd van Hattem-Wezep <17 is zaterdag 30 Januari om 17:45 in zwembad de veldkamp in Wezep.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie