Informatieavond bestemmingsplan Wezep West 2011

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Informatieavond bestemmingsplan Wezep West 2011

Bericht door Redactie Noord » di dec 06, 2011 16:11

WEZEP - Het voorontwerp bestemmingsplan voor Wezep West ligt sinds 16 november 2011 ter inzage. Dit bestemmingsplan is een aanpassing op de bestaande bestemmingsplannen. Op donderdag 15 december 2011 houdt de gemeente Oldebroek een informatieavond over dit plan.

Het bestemmingsplan dat nu ter inzage ligt, actualiseert de bestaande plannen. Er zijn geen grote wijzigen. De ontwikkeling Spakman/Souman is (nog) niet opgenomen in dit bestemmingsplan.

Wezep West
Het bestemmingsplan heeft globaal betrekking op gebied ten noorden van de spoorlijn Utrecht-Zwolle. De grenzen zijn de Enkweg, de Zoutlanddreef, de Bovenheigraaf en de van Pallandtlaan, de Stationsweg, de Industrieweg en de Engelandsweg (met uitzondering van het parkeerterrein ten noorden van de Industrieweg) en de Landhuisweg.

Informatie avond
Op 15 december aanstaande krijgen bezoekers een toelichting op het bestemmingsplan en de procedure. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen over het plan en de procedure. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar en de avond start om 20.00 uur in het Dorpshuis te Wezep.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie