Update Thomas#71 Dutch 125 rider.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 8960
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Update Thomas#71 Dutch 125 rider.

Bericht door Redactie » di feb 28, 2012 15:20

Update Thomas#71

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe bedrijf Main-Tech geopend aan de Rondweg 4 te Wezep, de locatie waar ook Racing Team van Leeuwen zijn zetel heeft.


Achter de schermen is er de afgelopen periode echt keihard gewerkt, hele diepe buiging voor alle mensen die ons hebben geholpen in deze periode. De raceafdeling lag letterlijk in puin door de verbouwingswerkzaamheden. Inmiddels is deze weer volledig opgebouwd en klaar voor productie van snelle motoren!!
Wij hebben stagiar Kay Lamers een stageplek aangeboden. Kay gaat als afstudeerproject onze testbank moderniseren, wat inhoud dat de data die tijdens het testen van de motor op de testbank word verkregen gekoppeld wordt met de data van de testbank zelf.

Afbeelding

Daarnaast is sinds vorige week Thomas' nieuwe website http://thomas71.com in de lucht!! (dankzij Casper van Gorkom "Superprinter" & Henri van der Beek "vakfotografie van der Beek") http://www.RTVL.nl was verouderd en we vonden dat deze niet meer aan de hedendaagse eisen voldeed. Het is een site die makkelijk en snel laadt, op bijv. mobiele telefoons, iPads ed.
Met het in de lucht gaan van Thomas' nieuwe website houdt hij u met korte berichtjes via Twitter en uitgebreidere verslagen op zijn Blog op de hoogte van het laatste nieuws.
De nieuwste foto's kunt u bekijken in zijn Picasaweb album en de laaste video's op zijn You Tube kanaal. Wat wilt u zien? de button aanklikken op de website en u wordt door ge-linked naar de pagina van uw keuze, eenvoudiger kan het bijna niet. (let op: voor Facebook moet u wel lid van Facebook zijn om Thomas' pagina te kunnen bekijken)

Met het bijhouden van een Blog (vrijvertaald is het een Dagboek) door Thomas worden de nieuwsbrieven helaas verleden tijd, grote voordeel hierbij is dat men veel sneller en vaker op Thomas' blog op de hoogte gehouden wordt van wat er zoal speelt in het leven van een coureur met WK aspiraties. U kunt deze artikelen doormailen, twitteren, op uw facebook plaatsen bijvoorbeeld. Inmiddels is Thomas al begonnen met schrijven op zijn Blog.

Begin vorige maand is de nieuwe KTM getest op het circuit van Cartagena, de test resultaten zijn veelbelovend en we gaan daarom met veel vertrouwen het nieuwe seizoen in. Over 14 dagen reizen we ter voorbereiding nogmaals naar Zuid Frankrijk voor een driedaagse test om de schwung weer te pakken te krijgen. Begin april vindt de aftrap van het seizoen, tijdens het Paasweekend plaats.

Met vriendelijke groet, With kind regards,

RacingTeam van Leeuwen / Thomas#71
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie