Leusink 3de bij eerste MON regio Noord/Oost competitie

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10151
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Leusink 3de bij eerste MON regio Noord/Oost competitie

Bericht door Redactie »

Michael Leusink 3de bij eerste MON regio Noord/Oost competitie 2011

Wezeper Michael Leusink heeft bij de eerste MON regio Noord/Oost competitie 2011 een mooie 3de behaald. De eerste wedstrijd van de Noord/Oost cup werd verreden op het circuit de Pottendijk, van de MSV Motodrôme te Emmen.


Afbeelding

In 2011 is Michael overgestapt van de 65cc grote wielen klasse naar de 85cc Kleine wielen klasse.
De start van de 1ste manche was niet echt geweldig, maar door snelle ronde tijden te rijden kwam de jonge coureur snel weer terug. Ronden lang reed Michael op de 2de plaats. Helaas werd er even bodemonderzoek gedaan zodat het een 3de plaats werd in deze 1ste manche.
Gemotiveerd begon Leusink aan de 2de manche. Deze 2de manche was een copy van de 1ste manche. In de eerste ronde werd er wederom even bodemonderzoek gedaan in het Drentse zand. Michael zat gauw weer in het zadel en draaide de gaskraan los. Opzoek naar de kop. Verder als een 3de plek kwam Leusink niet. Totaal werd het een 3de plaats deze 1ste MON regio Noord/Oost competitie 2011.
Ook broer Kevin reed mee in de 85cc Grote Wielen klasse. In een drukbezette klasse behaalde Kevin in de 1ste manche een 11de plaats. In de 2de manche reed Kevin sterk terug na een valpartij in de eerste ronde. Leusink kwam wederom als 11de over de finish. Totaal werd het een 11de plaats.
De volgende wedstrijd is op maandag 25 april, 2de paasdag, in Den Helder.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie