110716 5de Open Beker MotoCross Heerde!

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 8960
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

110716 5de Open Beker MotoCross Heerde!

Bericht door Redactie » do jul 14, 2011 17:05

5de Open Beker MotoCross Heerde!

Afbeelding
Bron Foto Peter van der Sanden (www.mpsadventure.nl ).

Het bestuur, vrijwilligers en alle medewerkers van MotorSport Vereniging Noord Oost Veluwe nodigen u allen uit voor alweer de vijfde en voorlaatste OpenBeker MotoCross die meetelt voor het clubkampioenschap van het jaar 2011.
Na al het geweld van wereld nivo tijdens de Knmv Onk Solo MX 1 – MX 2 staat er zaterdag
16 Juli een O.B wedstrijd op het menu. Wederom zullen diverse rijders de strijd met elkaar aangaan voor het clubkampioenschap maar er zullen ook diverse crossers aan de start staan om aan het eind van de dag huiswaarts te keren met een mooie bokaal. Er zullen weer diverse klassen aan de start verschijnen op de minibaan zullen de alle kleinsten hun strijd met elkaar aan gaan in de klassen 50cc automaten en in de Mini Quads.
Daarna zullen de klassen 65cc / 85cc/ MX 1 A-B / MX 2 A-B / Veteranen / Quads en de zojuist gestarte nieuwe klasse voor de Hobby rijders hun wedstrijden afwerken.
Inschrijven voor de wedstrijd kan vanaf 08:00 uur tot 09:00 uur, de trainingen starten om 09:15 uur. De eerste wedstrijden op de minibaan zal rond de klok van kwart over elf van start gaan. De toegang en het parkeren is geheel gratis dus kom wanneer u een dagje motorsport wilt zien naar het circuit de “Kamperweg” in Heerde. ( Afslag 29 v/d A50 Heerde/Wezep ) Gezien de weersvooruitzichten wil het bestuur u er graag op wijzen om de website van de Msv Nov te raadplegen voor het wel of niet doorgaan van de wedstrijd. www.msv-nov.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie