Sponsoravond Majofique geslaagd

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Sponsoravond Majofique geslaagd

Bericht door Redactie »

WEZEP – Afgelopen zaterdag was het feest voormajorettevereniging Majofique uit Wezep. Voor hun sponsoren hielden zij een gezellige avond met als doel het bedanken van de sponsoren.

Eerder kregen de dames al nieuwe T-shirts overhandigd van MHK keuken expert de Schutten uit Elburg. De heer Gerrit van Olst bezocht de dames tijdens een trainingsavond en overhandigde persoonlijk aan alle leden een nieuw shirt.
Afgelopen zaterdag was het tijd om de overige sponsoren te laten zien wat er was aangeschaft van hun bijdrage….namelijk nieuwe uniformen voor alle drie de groepen.
Voorzitter Jacqueline Eghuizen heette iedereen hartelijk welkom op de avond voor de sponsoren. Aansluitend nam secretaris Antia Brommer het woord over. Zij is de contactpersoon naar de sponsoren toe en zij sprak ook een woord van dank. Als laatste sprak de heer Van Bruggen de aanwezigen toe. Hij is namelijk de oprichter van de vereniging en is zeer blij met de meiden.
Onder luid applaus marcheerden de dames hierna in een lange rij de zaal in. De sponsoren keken met een blik van waardering naar de schitterende uniformen die de dames zullen dragen op wedstrijden en bij mooi weer op straat tijdens de optredens.
Aansluitend werd er een promotiefilm vertoond die speciaal voor deze avond was gemaakt. De sponsoren kregen zo een indruk van de vereniging.
Na deze presentatie gingen de leden en de sponsoren gezamenlijk op de foto. Majorettevereniging Majofique wil langs deze weg al haar sponsoren heel hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen!

Afbeelding

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie