Hervormde gemeente neemt afscheid van ds. J het Lam.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Hervormde gemeente neemt afscheid van ds. J het Lam.

Bericht door Redactie »

Na een informele afscheidsreceptie en het formele afscheid tijdens een kerkdienst, is ds. J. het Lam niet langer meer de predikant / pastor van wijk 2, binnen de Hervormde Gemeente van Wezep en Hattemerbroek. De voorganger vertrekt naar Harderwijk waar hij door leden uit de wijk van de Hervormde Bethelkerk is beroepen. De gemeenteleden uit Hattemerbroek en Wezep zullen de dominee, maar ook zijn gezin gaan missen. Hun betrokkenheid in alle omstandigheden was groot en werd zeer gewaardeerd.

Vrijdag 25 februari 2005 hoopt de gemeente haar vertrekkende predikantsgezin een afscheidsreceptie aan te beiden. De receptie begint om 19.00 uur en vindt plaats in de Vredeskerk. De avond heeft het karakter van een informeel samenzijn. Diverse gemeenteleden, verenigingen of andere groepen zullen zich, al dan niet op een ludieke manier presenteren. Daarna biedt het programma voldoende ruimte om middels een handdruk en een praatje afscheid te nemen van de familie Het Lam.

Op deze avond zal ook het afscheidscadeau worden overhandigd. Voor degene die alsnog hieraan wil bijdragen geldt dat uw financiele bijdrage welkom is bij de onderstaande adressen; W. van der Beek, Zwaluwstraat 46 Hattermerbroek; E. Oudhof, Kerkweg 51 Wezep; J. van Boven, Gerstakker 22 Wezep.

Op zondag 27 februari 2005 hoopt de Hervormde Gemeente in de eredienst officieel afscheid te nemen van ds. J. het Lam en zijn gezin. Deze afscheidsdienst begint om 17.00 uur en wordt eveneens gehouden in de Vredeskerk, Heidepad 81 te Wezep. Er is een oppasdienst aanwezig.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie