Geen trekkerslep meer in Wezep

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Geen trekkerslep meer in Wezep

Bericht door Redactie »

Geen trekkerslep meer in Wezep

Wezep, 20 februari 2006
Betreft: beeindigen trekkerslepwedstrijd van Limburg Stirum korpsen Wezep


Geachte heer/mevrouw,

In 1993 werden er voor het eerst trekkerslepwedstrijden gehouden in Wezep. Een groots festijn was dat. Het is niet bij die ene keer gebleven. In totaal hebben wij twaalf wedstrijden georganiseerd. Alle wedstrijden waren altijd een groot succes. Massaal stroomde het publiek toe en ieder jaar mochten wij weer ruim honderd deelnemers verwelkomen. De catering was tot in de puntjes geregeld en de wedstrijdbaan lag er altijd “gelikt” bij. De bekroning op ons werk was wel dat wij in 2001 voor de goede organisatie de 1e prijs voor de best georganiseerde wedstrijd in Nederland in ontvangst mochten nemen.

De organisatie van dit evenement hebben wij nooit alleen gedaan. Natuurlijk waren er de leden en bestuur van de van Limburg Stirum korpsen. Zonder hun hulp was het evenement niet mogelijk geweest. En natuurlijk u als sympathisant, in welke vorm dan ook, zonder u was het ook niet mogelijk.

Helaas hebben wij als trekkerslepcomité onlangs moeten besluiten om te stoppen met het organiseren van de wedstrijden in Wezep. De reden hiervan is, dat de afgelopen jaren de optredens van de van Limburg Stirum korpsen behoorlijk in aantal zijn gestegen. Een trekkerslepfestijn (en vooral de voorbereidingen hierop) vraagt ook heel veel tijd. Om nu de kwaliteit van de wedstrijden niet teniet te doen, hebben wij gemeend om deze beslissing te moeten nemen. Dit natuurlijk in goed overleg met het bestuur van de van Limburg Stirum korpsen.

Wij willen u, deelnemers en bezoekers, bedanken! Bedanken voor uw steun en prettige samenwerking de afgelopen jaren. Zonder uw hulp was het niet mogelijk geweest, dat realiseren wij ons maar al te goed. We hopen dat u ook net zo terug kijkt op de wedstrijden als wij en wensen u tenslotte alle goeds voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Trekkerslepcomité van Limburg Stirum korpsen

Bert en Jaap van Boven
Bron http://www.tractorpulling.nl

Afbeelding
Klik hier voor de foto's van 2005.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie