Volle zaal bij "Dancing on the Veluwe " in Wezep

Redactie West
Redactie en Video
Berichten: 361
Lid geworden op: za feb 11, 2006 11:27

Volle zaal bij "Dancing on the Veluwe " in Wezep

Bericht door Redactie West »

Bij dansschool Bruinewoud was 11 november een bijzondere avond. Er werd de eerste Dancing on the Veluwe gehouden. Het was een avond vol met dans, entertainment en ook veel spanning.
Klik hier om alle foto's te bekijken


Afbeelding
foto's Bianca Bredewout

7 Wedstrijddansers waren gekoppeld aan 7 mensen die nog geen echte stijldanservaring hadden en het doel was om er een zo’n mooi mogelijke show van te maken. Ze zijn voor de zomervakantie al begonnen met trainen voor deze bijzondere avond. Er waren de paren:

- Wichert van Hooren & Rike Sellis
- Wiljan van den Hoek & Janet Wolff
- Jeroen Huijberts & Angelique Yspeert
- Dave Luyke & Eveline Winter
- Jan Sneller & Corien Stijf
- Marcel Bruinewoud & Julia Knol
- Wolter Stijf & Mathy Boerdam

Iedereen heeft een erg goede dans neergezet, maar dat zouden ze niet gekund hebben zonder de hulp van Dik & Leonieke Bruinewoud en Rudolf & Ina Postma. Elke week hebben ze een uur hard getraind om dat uiteindelijk voor elkaar te krijgen.

In de jury zaten Marcel Bake (bekend van Dancing with the Stars), Terry van den Berg en Hannie van den Berg. Uiteindelijk hebben zij samen met de stemmen van het publiek de doorslag gegeven voor wie er in de finale kwamen.

De finale bestond uit Jan & Corien (met de Quickstep) en Dave & Eveline (met de Cha-cha-cha). Het was voor de jury erg moeilijk om de uiteindelijke winnaar te kiezen, maar toch hebben Dave en Eveline de fel begeerde Dancing on the Veluwe trofee gewonnen.

Afbeelding
Plaats reactie