Uitslag tweede kamerverkiezingen 22 november 2006 Oldebroek

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10140
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Uitslag tweede kamerverkiezingen 22 november 2006 Oldebroek

Bericht door Redactie »

Uitslag tweede kamerverkiezingen 22 november 2006 Oldebroek

Afbeelding

CU grote winnaar in Oldebroek ten koste van CDA.
Wat er in de hoofden van de kiezers zich afspeelt is altijd maar gissen. Maar het is aannemelijk dat waar de CU stemmers in 2003 landelijk nog ‘strategisch’ stemden op de CDA, ze dit keer trouw gebleven aan zijn de Christen Unie.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Gebruikersavatar
pvda
Berichten: 4
Lid geworden op: wo mei 31, 2006 0:25
Locatie: Oldebroek
Contacteer:

Kiezers bedankt!

Bericht door pvda »

De verkiezingen zijn ‘voltrokken’. Ook de Oldebroeker kiezer heeft duidelijk gesproken. Wij willen alle kiezers bedanken voor het laten horen van hun stem, omdat dit een onmiskenbaar belangrijk onderdeel is van onze democratie. U ziet zelf hoe krachtig het signaal is dat u en de rest van Nederland gegeven heeft aan de politici.

Wij als PvdA afdeling Oldebroek – Wezep trekken ons dit signaal in het bijzonder aan en ook onze landelijke collega’s begrijpen dat we het signaal moeten oppakken en ons er op gepaste wijze aan moeten schikken en moeten toepassen in ons werk.

Wij bedanken in het bijzonder de 2072 kiezers in onze gemeente voor het begrijpen en steunen van het programma dat wij als inzet hebben gegeven voor de Tweede Kamer verkiezingen. We zullen er alles aan doen om uw vertrouwen niet te beschamen, onze inzet zal juist zijn om uw opdracht optimaal te vertegenwoordigen. We moeten de ons gewezen plek aanvaarden en de brok in de keel wegslikken, maar dat doet niets af aan onze verplichtingen en inzet.

Nogmaals onze dank voor uw vertrouwen en keuze,

Bert-Jan Dokter,
Namens PvdA Oldebroek – Wezep & Aleid Wolfsen (PvdA 2e Kamer fractie)
Plaats reactie