Gilde Aangenaam Verpozen gestart

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Gilde Aangenaam Verpozen gestart

Bericht door Redactie »

Gilde Aangenaam Verpozen gestart

VELUWE - In de gemeenten Oldebroek en Elburg is het Gilde Aangenaam Verpozen gestart om in deze regio te onderzoeken, wat er te ontwikkelen is op het gebied van eten, drinken, zien, horen en beleven. Actieve ondernemers van onder meer recreatiebedrijven, horeca en andere locale ondernemingen gaan hun krachten bundelen. Doel is om te komen tot een aantal arrangementen, waarbij de bewoners en recreanten aan de hand van een aantal thema’s zoals het boerenleven, kijktuinen of bijvoorbeeld sportief bezig zijn het gebied goed leren kennen.


“Tot nu toe is men op het terrein van het aangenaam verpozen teveel alleen maar met het eigen bedrijf bezig geweest, “zegt voorzitter Ton Verbeek. “Door samen te werken met anderen kunnen we nieuwe initiatieven ontplooien.”

Een voorbeeld is het uitgeven van een kaart van het gebied, waarop de deelnemende ondernemers aangegeven worden. De bedoeling is dat deze voor de Pasen 2007 wordt uitgebracht. De deelnemende bedrijven zullen bij elkaar op bezoek gaan om met een ieders kwaliteiten kennis te kunnen maken. Tot nu toe hebben meer dan dertig enthousiaste leden zich aangemeld.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie