Vierhuizen en Moesker doen niet alleen aan motorcrossen

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10126
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Vierhuizen en Moesker doen niet alleen aan motorcrossen

Bericht door Redactie »

Vierhuizen en Moesker doen niet alleen aan motorcrossen

Onder een prachtig schijnend zonnetje kom ik afgelopen woensdagmiddag aan op het circuit van MSV-NOV in Heerde waar Mareg Vierhuizen en Marcel Moesker volop aan het trainen zijn op hun favoriete motoren.


Moe en bezweet stappen de beide jonge rijders van hun machine en worden ze gelijk onder de loep genomen, want alleen motorcrossen doen deze beide crossvrienden niet. Vierhuizen woonachtig in Wezep en de Zwollenaar Moester hebben er een hobby naast en dat is foto’s en filmpjes maken van motorcross wedstrijden die worden gehouden in heel Nederland . Helaas kunnen we nog niet overal zijn verklaard Mareg want we hebben nog geen rijbewijs maar dat gaat zeker komen.

Afbeelding

Hoe de beide heren aan deze hobby zijn gekomen is snel duidelijk, nadat bij MSV-NOV de eerste ONK wedstrijd werd gehouden hebben we samen een website gemaakt om foto’s en filmpjes op te zetten en dat sloeg geweldig goed aan en daarom zijn we hiermee verder gegaan en bezoeken nu alleen maar meer wedstrijden waaronder ONK solo. ONK zijspannen en GP wedstrijden waaronder ook dit jaar in Valkenswaard en Lierop en natuurlijk de clubwedstrijden en ONK wedstrijden die bij MSV-NOV worden gehouden.

Marcel en Mareg vinden het een geweldige hobby naast het motorcrossen, wij zullen nooit toprijders worden en houden ons maar een beetje bij de clubwedstrijden en als we klaar zijn dan staan zowel de foto als video camera weer op scherp. Ook doen de beide vrienden de website bijhouden van de motorsport vereniging uit Heerde en dat is een prima combinatie.

De beide crosser bedachten een mooie naam voor hun website en wel http://www.motocrossmedia.nl het is zeker de moeite waard om eens een kijkje op deze site te nemen en weten Vierhuizen en Moester wel zeker dat u die onder de favorieten zult zetten. In de toekomst zal dit alles alleen nog maar meer worden.

Wilt u de complete video opname zien van Mareg en Marcel, kijk dan op http://www.scheurendoorhetzand.nl.nu

Door: E v ‘t IJsssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie