Dylan Vierhuis plaatst zich in voorlopige skeeler EK Selecti

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Dylan Vierhuis plaatst zich in voorlopige skeeler EK Selecti

Bericht door Redactie »

Dylan Vierhuis plaatst zich in voorlopige skeeler EK Selectie

Afgelopen weekend, 19-20 mei, wist Dylan Vierhuis uit Wezep ( rijdend voor de combinatie Dick Blom installatietechniek – ABC HEKWERK ) zich in de kijker te skeeleren bij het Nederlands Kampioenschap in Heerde.
Uitkomend in de categorie kadetten jongens, waar 30 rijders streden om de nationale titel had Dylan niets te verliezen (gezien de gemiddelde 7e plaats tijdens de voorronden).


Afbeelding

Dylan koos er dan ook voor om zich tijdens dit Nationale kampioenschap te laten zien en de aanval te kiezen. Dit lukte hem goed ,want tijdens de afvalkoers ging Dylan na 4 ronden er van door en bleef zo 13 ronden uit de greep van het peloton. Deze vorm van aanvallen is niet onopgemerkt gebleven,want aan het eind van het NK werd hij uitgenodigd om de komende periode met de Nederlandse selectie mee te gaan trainen in voorbereiding op het Europees Kampioenschap skeeleren welke gehouden gaat worden van 6 tot 14 juli op zijn thuis baan in Heerde en Staphorst.
De beloning voor het sterk rijden van Dylan tijdens dit Nederlandskampioenschap was een bronzen medaille op de aflossingkoers tijdens de afsluitende dag.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie