Drie bekers voor Majofique

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Drie bekers voor Majofique

Bericht door Redactie »

Drie bekers voor Majofique

Tijdens een concours, dat georganiseerd werd op zaterdag 29 september in Elburg, hebben de teams van majorettevereniging Majofique goede resultaten behaald. Drie teams wonnen een beker voor de eerste prijs in hun klasse. Het E-Team werd met 80,48 punten eerste in de klasse Jeugd 1, het B-Team werd eerste in de klasse Senior Basis met 83,90 punten en het A-Team mocht met 80,10 punten de beker van de klasse Senior Midden mee naar huis nemen.


Afbeelding
Het B-Team in aktie

Majofique werd in totaal door vijf teams vertegenwoordigd. Ook de andere teams behaalden mooie resultaten. Het D-Team kwam uit in de klasse Jeugd 2 en werd tweede met 78,25 punten. Ook het C-Team werd tweede van hun klasse. Zij behaalden in de Jeugd 3 Basis 77,98 punten.

In oktober staan er nog twee concoursen op het programma voor Majofique. Daarna wordt het jaar afgesloten met de Kampioenschappen van de bond (de CBSD) in november en met de Nederlandse Kampioenschappen in december. Een aantal teams en leden hebben zich hier al voor geplaatst. Voor meer informatie over Majofique, zie http://www.majofique.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie