Prijzen voor Dansschool Bruinewoud

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Prijzen voor Dansschool Bruinewoud

Bericht door Redactie »

Prijzen voor Dansschool Bruinewoud

Op zaterdag 29 december j.l. werd in Zwolle de 3e Oudejaarstrofee gehouden, georganiseerd door Jan Postulart en Benno Zanting. Aan deze danswedstrijd namen 11 paren van dansschool Bruinewoud deel en in totaal wisten zij 12 bekers mee naar huis te nemen.


In standaard debutanten 6 junioren behaalden Erik Rosman en Sandra Simens een 5e prijs. In dezelfde klasse bij de senioren was er een 5e prijs voor Joost van den Heuvel en Klazien van Marle, een 4e prijs voor Edwin van Emst en Fineke Waanders en een 1e prijs voor Jan en Helma Sneller.

In standaard debutanten 5 senioren behaalden Marcel en Alisa Hergaarden de 3e prijs en in standaard debutanten 4 senioren wonnen Wolter en Corien Stijf de 1e prijs. Wiljan van den Hoek en Bianca Bredewout waren zeer succesvol in latin debutanten 4 junioren met de 4e prijs.

Voor Henk en Diny Geertjes was zowel in standaard debutanten 2 senioren als in latin 5 senioren een 3e prijs weggelegd. Marcel Bruinewoud en Marion behaalden zeer verdiend de 1e prijs in standaard debutanten 2 junioren en de 2e prijs in latin debutanten 3 junioren. Bovendien wist dit paar, evenals de vorige keer, de 1e prijs te veroveren in de Allround-klasse over 8 dansen. Al met al bijzonder goede prestaties, waar de dansschool uitermate trots op is.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie