Generale voor NK veldrijden Jan Grootkarzijn.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Generale voor NK veldrijden Jan Grootkarzijn.

Bericht door Redactie »

Zevende wedstrijd in de RABOBANK ATB - en veldritcompetitie, goede generale voor NK veldrijden voor Jan Grootkarzijn.

Oldebroek – Zaterdag 5 januari 2008 werd de zevende van tien wedstrijden in de Rabobank ATB- en veldritcompetitie gereden. De voorspelde regen had de vele deelnemers wederom niet verhinderd om naar het Stuivezand te komen. Het laatste half uur viel er lichte regen. Op het zware parcours werd weer tot de laatste minuut perfecte sport vertoond. De vele toeschouwers kunnen dit wel waarderen en praten nu al over een vervolg. Ook nu waren er weer nieuwe namen op de startlijsten.

De kerstvakantie heeft de jeugd veel goed gedaan. Al hun energie werd gestopt in de 20 minuten race. Danny van de Put maakte het Berry van de Put erg lastig in de klasse 13 tot en met 15 jaar maar moest de Berry Doeve en Wouter Rorije in die volgorde toch voor laten in een spannende laatste ronde. Corné ten Hove reed vandaag een eenzame race in de klasse tot en met 10 jaar voor Dennis van de Kruisweg en Thijs Veldhoen. Marvin Bovendorp, Raymond van de Kruisweg en Lisanne Bouwmeester waren de sterksten bij de elf en twaalfjarigen.

Jan Grootkarzijn is klaar voor zijn NK veldrijden. Hij reed een goede generale test en won met overmacht zijn klasse voor Gert Ruitenberg en Michel Warlich. De eerste plaats bij de ATB’ers vanaf 16 jaar was voor nieuwkomer Jos van Rein uit Zwolle. Hij reed zijn race tussen de velrijders voor Sander Eilander en Gert van de Essenburg. De volgende wedstrijd is zaterdag 12 januari 2008.

Kijk ook op http://www.atb-vereniging-oldebroek.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie