NJK Korte Baan Zwemmen in Terneuzen

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10126
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

NJK Korte Baan Zwemmen in Terneuzen

Bericht door Redactie »

NJK Korte Baan Zwemmen in Terneuzen

Van vrijdag 25 januari tot en met zondag 27 januari 2008 worden in het 25 m. zwembad “Vliegende Vaart” in Terneuzen de Nationale Junioren Kampioenschappen Korte Baan Zwemmen gehouden. De organisatie is in handen van de Koninklijke Nederlandse Zwembond in samenwerking met de vereniging De Schelde.


In Terneuzen zullen zo’n 460 zwemmers van 132 verenigingen aan de kampioenschappen deelnemen. Op dit evenement hopen de kampioenen van de toekomst zich te kunnen presenteren met aansprekende resultaten en zullen zij strijden om de nationale titels in de diverse leeftijdsklassen tot en met 14 jaar bij de meisjes, en bij de jongens tot en met 16 jaar.

Namens Octopus nemen deel: Roald Blok, Sharon Gelmers, Christian Renshoff, Suzanne Brummel (estafette), Annemarie Worst en Simone Waanders (estafette).
Onze interresse gaat natuurlijk naar Annemarie waarvan de redactie weet dat zij in Wezep woont.
NJK sessie 1
Annemarie Worst zwom een nieuw persoonlijk record op de 100 meter vlinderslag. In 1.14.02 eindigde zij op plaats zeven. Sharon Gelmers tikte in een andere leeftijdscategorie als negende aan in 1.12.66.

NJK sessie 2: Nationale titel Annemarie Worst

In arnhem zwom Annemarie twee weken geleden al een nieuwe toptijd op de 200 meter rugslag van 2.31.04, maar vanmiddag liet zij zien dat ze nog harder kon op deze afstand. In 2.28.15 tikte zij ruim als eerste aan en veroverde hiermee de Nationale Junioren titel kortebaan meisjes junioren 4.

NJK sessie 3: Goud, pr's, cr's!

Tijdens de derde sessie heeft Annemarie Worst opnieuw toegeslagen. Na haar gouden medaille op de 200 meter rugslag was er vanmorgen een overwinning op de 100 meter rugslag. In een nieuw persoonlijk en eveneens clubrecord van 1.08.92 greep ze het goud. Het verschil met de nummer twee bedroeg ruim 1,5 seconden.

NJK sessie 4: pr, cr Roald & Annemarie

Tijdens de zaterdagmiddag sessie hebben Roald Blok en Annemarie Worst nieuwe clubrecord laten noteren. In 2.34.72 eindigde Roald als vierde op de 200 meter schoolslag, een nieuw persoonlijk en clubrecord. Annemarie Worst zwom in 2.21.55 een nieuw record bij de meisjes op de 200 meter vrijeslag.
Bron: http://www.zvoctopus.com/ bekijk daar ook foto's.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie