Opbouw van circuit “De Bargen” is weer begonnen.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Opbouw van circuit “De Bargen” is weer begonnen.

Bericht door Redactie »

Opbouw van circuit “De Bargen” is weer begonnen.

Op zaterdag 2 februari melden zich al vroeg de eerste vrijwilligers van stichting circuit Oldebroek waaronder ook baan coördinator Jan Jansen die in 2007 plaats in het bestuur van de stichting heeft genomen.

Jansen overlegt met de vrijwilligers wat te doen, en is men begonnen met de opbouw van circuit “De Bargen” . men heeft een begin gemaakt om de eerste hekken te plaatsen maar daar zal het niet bij blijven. Jan geeft aan dat het circuit ook enkele aanpassingen zal krijgen om de snelheid van de rijders iets terug te brengen.
Jansen verteld dat veiligheid boven alles gaat en is zeer verheugd met de komst van Nederlands beste jeugd motorcrossers die op zaterdag 22 maart naar de ‘De Bargen” zullen komen. Ook de Jumbo ONK solo motorcross die voor maandag 24 maart (tweede paasdag) op het spectaculaire circuit zal worden verreden is geen kattenpis “aldus Jansen” dus is enige aanpassing nodig,ook voor de toppers.
We hebben er met zijn allen weer veel zin in en hopen de komende weken onderling met veel plezier alles weer tot in de puntjes voor elkaar te hebben.

Voor de complete video opname met Jan Jansen kunt u kijken op.
http://members.chello.nl/e.yssel/SCOldebroek.htm

Voor verder informatie van deze beide crossevenementen kunt u kijken op www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie