Koninklijke onderscheiding afscheid vrijwillige brandweer

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10140
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Koninklijke onderscheiding afscheid vrijwillige brandweer

Bericht door Redactie »

Koninklijke onderscheiding bij afscheid vrijwillige brandweer Oldebroek

Op donderdag 6 maart 2008 reikte burgemeester W.L. Zielhuis tijdens een feestelijke bijeenkomst van de Brandweer Oldebroek een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Bertus Blok. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau als dank voor zijn jarenlange inzet bij de vrijwillige brandweer van de gemeente Oldebroek. Ook de heren Chris van Loo en Bertus Boer werden onderscheiden. Zij kregen de vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor 10 dan wel 15 jaar brandweerdienst.


Afbeelding

Bekijk hier alle foto's

Bertus Blok nam vandaag afscheid van de vrijwillige brandweer, waar hij zich ruim 26 jaar voor inzette. Dat deed hij naast zijn vaste baan als onderwijzer. Als vrijwillig brandweerman nam hij actief deel aan het regionale Trauma Nazorg Team. Ook was hij vertrouwenspersoon binnen het korps. In zijn dienstverband bij de vrijwillige brandweer assisteerde hij verschillende keren bij grote incidenten in andere gemeenten.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst reikte de burgemeester ook acht rijksdiploma´s en twee rijkscertificaten uit. Twee vrijwilligers werden per 1 januari 2008 bevorderd tot Brandwacht 1e klas, één vrijwilliger werd per 1 juli 2007 bevorderd tot Hoofdbrandwacht.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie