Doornwaard hoofdprijs en Kroon een beker rijker

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Doornwaard hoofdprijs en Kroon een beker rijker

Bericht door Redactie »

Doornwaard pakt hoofdprijs in Ermelo

Remco Doornwaard heeft afgelopen zaterdag op circuit de Leemkuil in Ermelo de hoofdprijs weten te pakken tijdens een openbekercross die werd gehouden voor de MX1 A klasse.
Op een zeer zware crosspiste wist Doornwaard als snelste te vertrekken in de 1e manche en nam vanaf het begin de leiding in handen. Het leek even mis te gaan in de laatste ronde voor de 24-jarige omdat hij zijn Suzuki dood remde maar wist Doornwaard snel de draad weer op te pakken en kon alsnog als eerste finishen.
Doornwaard die weer een goeie start kende in zijn tweede reeks maakte in de tweede ronde een dure fout en werd als snel door twee ander coureurs gepasseerd. Maar Doornwaard zette het gas er weer flink op en pakte alsnog de overwinning waarmee hij als eerste eindigde in de daguitslag.
Zaterdag 12 april zal Doornwaard van start gaan in de tweede openbekercross wedstrijd die zal worden gehouden bij MSV-NOV in Heerde.

Kroon weer en beker rijker.

De I.C Cars Wezep rijder Ruben kroon is afgelopen zaterdag op het circuit van MC Volgas in Ermelo weer een beker rijker geworden. Kroon die deelnam aan een openbekercross in de 65cc grote wielen klasse wist goed tegenstand te bieden op het zware circuit.
Tijdens de start van de 1e manche vertrok Ruben als tweede maar zette Kroon de leider in de wedstrijd Kevin Kieft flink onder druk en pakte na een ronde te hebben gereden de leiding weer over en wist dit de gehele wedstrijd vast te houden.
In de 2e heat pakte de KTM rijder kopstart en dicteerde de gehele wedstrijd en wist wederom de overwinning op zijn naam te schrijven. Zo werd kroon vrij eenvoudig dag winnaar en mocht vol trots na afloop de hoofdprijs in ontvangst nemen.
Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie