Malletband Concordia Nederlands Kampioen

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Malletband Concordia Nederlands Kampioen

Bericht door Redactie »

Malletband Concordia Nederlands Kampioen

Op zaterdag 26 april heeft de malletband van Concordia Oldebroek deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenswedstrijden voor marssecties in de Veluwehal in Barneveld.


Vanwege de uitstekende resultaten in de marswedstrijden in 2007 heeft de malletband een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan deze kampioenswedstrijden.
Onder leiding van instructeur Kees Does heeft de malletband de afgelopen tijd een intensieve voorbereiding op deze kampioenswedstrijd gehad.

Tijdens het kampioenschap nam de malletband deel in de 3e divisie en bracht al marcherend de werken Let’s have it van R. Balfoort en From rock to shuffle van J. Schipper ten gehore. Het werd een uitstekend muzikaal optreden, wat door het publiek enthousiast werd ontvangen. Na afloop heerste er ook tevredenheid bij leden en instructeur van de malletband over de geleverde prestatie.
Het optreden werd door de juryleden beoordeeld met 81,89 punten. Dit aantal punten was voldoende om de zich Nederlands Kampioen in de derde divisie te mogen noemen op het onderdeel marcherend.

Meer informatie over de malletband van Concordia is te vinden op de website van de vereniging: www.concordia-oldebroek.nl .
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie