RABO/ VZK buitenvolleybaltoernooi 2008

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10126
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

RABO/ VZK buitenvolleybaltoernooi 2008

Bericht door Redactie »

RABO/ VZK buitenvolleybaltoernooi 2008

WEZEP – Op woensdag 18 en donderdag 19 juni houdt volleybalvereniging VZK alweer voor de 33ste keer het traditionele buitenvolleybaltoernooi. Dit jaar op woensdag en donderdag zodat het niet tegelijk plaats vind met het voetbal van het Nederlands Elftal op het EK in Oostenrijk.


Schrijf u allen in met de buurtvereniging, met het bedrijf of gewoon met een stel vrienden. Er wordt gestreden in de volgende drie categorieën te weten: senioren recreatief (straatvolleybal), senioren competitie heren en senioren competitie dames. In deze categorieën gelden de volgende reglementen: In een senioren recreatief team (6 personen) mogen maximaal 3 volleybalcompetitie spelers/ speelsters (A- en B-jeugd spelers/ speelsters vallen hier ook onder) spelen, tevens moeten er minimaal 2 dames in het veld staan.
In de competitie klasse gelden de volgende regels. Hierin speelt met 3 tegen 3. Zowel de dames als de heren hebben een eigen klasse. Per team spelen er 3 spelers/ speelsters, waarvan maximaal 1 persoon 2e divisie of hoger mag spelen.

Teams voor dit 33e “RABO/VZK buitenvolleybaltoernooi” kunnen zich inschrijven en betalen bij Bakkerij G. van Olst, aan de Zuiderzeestraatweg 489 te Wezep voor 30 mei 2008. Het inschrijfgeld bedraagt voor een senioren recreatief team € 20,-- en voor een senioren competitie team € 15,--
Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de site www.vzk-wezep.nl

Wees er snel bij en laten we zorgen voor een zeer gezellig buitenvolleybaltoernooi.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie