Remco Doornwaard doet goede zaken.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Remco Doornwaard doet goede zaken.

Bericht door Redactie »

Remco Doornwaard doet goede zaken.

Doornwaard heeft tijdens het pinksterweekend goede zaken weten te doen zowel in Hummelo als Waardenburg werd een nationale motorcross verreden voor de MX1 klasse.
De Oldebroeker crosser moest eerst van start op het circuit van Hummelo waar Doornwaard begon met een superstart in de 1e manche en drie ronden lang de leiding in handen nam. Maar doordat een andere rijder ten val was gekomen werd de wedstrijd stilgelegd , dus kregen we een herstart. De tweetakt Suzuki rijder kende nu ook een goede start maar moest Peter Mullenberg nu voor zich dulden waarna Doornwaard volgde en tevreden was met zijn tweede plaats.
In de 2e reeks kende Remco een matige start en begon als zevende aan zijn race, maar na een volle ronde te hebben gereden kwam Doornwaard als derde door en passeerde even later Jeffrey Meurs die op zijn beurt Remco terug verwees naar plaats drie. Doornwaard werd door deze uitslag toch nog tweede in het dagtotaal.
Waardenburg
Een dag later stond de 24-jarige alweer in Waardenburg aan de start en wist ook weer goed tegenstand te bieden. In de 1e heat kreeg Doornwaard te maken met een valpartij net voor hem en kon zo niet goed aan zijn wedstrijd beginnen, maar Doornwaard die helemaal vanuit het achterveld moest komen bekroonde dit met een goede vierde positie.
Als een F16 begon Remco aan zijn tweede rondgang en leek de overwinning binnen handbereik maar Vince Riechers maakte aan deze droom een einde door in de slotfase alsnog de zege binnen te halen waarna Doornwaard volgde. In het dagklassement eindigde Remco als derde en dat was ook zeker niet verkeerd.

Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie