Sportieve Hooitoer voor de jeugd in de gemeente Oldebroek

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Sportieve Hooitoer voor de jeugd in de gemeente Oldebroek

Bericht door Redactie »

Sportieve Hooitoer voor de jeugd in de gemeente Oldebroek

De Hooitoer 2008 staat dit jaar in het teken van sportieve activiteiten. Er wordt een aanbod voor de jeugd van 4-12 jaar en de een aanbod voor de tieners georganiseerd. Deze activiteiten zijn verspreid over alle kernen van de gemeente. Zo zal er in Noordeinde, ’t Loo maar ook in Wezep en in Oldebroek een sport- en spelaanbod komen. Met deze activiteiten hopen wij de kinderen in deze zomervakantie in beweging te houden, met leuke en aparte sporten, spelletjes die niet allerdaags zijn.
Deze activiteitenmiddagen voor de jongere jeugd zijn altijd vanaf 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Op woensdagmiddag 2 juli a.s. zal de eerste activiteit plaats vinden in Noordeinde. Hierbij zal het bordspel levend ganzenbord gespeeld. Dit vindt plaats op het trapveldje in Noordeinde. De kinderen moeten in kleine groepjes en alle stappen van het spelenbord langs lopen waarbij zij bewegings- maar ook denkopdrachten zullen moeten uitvoeren.
De kosten bedragen € 1.50.- Inclusief limonade en snoepgoed. Bij slecht weer zal er een alternatief programma georganiseerd worden.

Op woensdagmiddag 9 juli zullen de kinderen uit Oldebroek in de sportzaal van het Kulturhus de Talter vele spelletjes aangeboden krijgen die zij ook buiten kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Deze middag zal overigens tot ongeveer 15.30 uur duren en bedraagt € 2.-.
Dit is inclusief limonade.

In Wezep zal op woensdag 16 juli het buitenterrein van het Subtropische Zwembad de Veldkamp omgetoverd worden tot een evenemententerrein. Buikglijden, waterestafette maar ook beachvolleybal en voetbal wordt aangeboden. Voor deelname zal er een zwembad kaartje gekocht moeten worden aan de kassa van het zwembad.

Afbeelding
foto archief oldebroek.net

Al deze activiteiten worden georganiseerd door de Sectie SCW uit de gemeente Oldebroek. De contactpersonen voor deze evenementen zijn Corné Schuld en Sharon Kroek. Voor vragen over de activiteiten kunt u een e-mail sturen naar scw@live.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie