"Hangzolder"winnaar buitentoernooi Wezep

Plaats reactie
Redactie West
Redactie en Video
Berichten: 361
Lid geworden op: za feb 11, 2006 11:27

"Hangzolder"winnaar buitentoernooi Wezep

Bericht door Redactie West »

"Hangzolder" winnaar RABO / VZK buiten volleybaltoernooi Wezep.

Na een spannende avond moest een echte 3 setter uitslag geven.
Tegen Thorb West werd nipt gewonnen.
Overdag een paar forse regenbuien maar op tijd weer droog deze 2e dag.
Wel veel wind in het begin maar verder lekker volleybal weer.
1 incidentje waarin een speler zijn knie raar verdraaide en per ambulance werd afgevoerd. Verder niets dan lof en plezier voor heel veel mensen.
Klik hier en lees het uitgebreide verslag door VZK
Klik hier voor alle foto's
Klik hier om de video van de eerste dag te bekijken

Afbeelding

Uitslag 6x6 recreanten competitie.
1.Hangzolder
2.Thorbo West
3.BGZ
4.’t Ken Net
5.SV Zalk
6.de Acrobaten
7.de Opwippertjes
8.Oud maar nog niet Versleten
9.de Grashoppers
10.Jack D (winnaar editie 2007)
11.Paultje en de Chubbies
12.Bus 2
13.de Bengels
14.Brinkhof Groep
15.Stuntpilootjes
16.Supertjes
17.het Breiclubje
18.Lama’s
19.Thorbo Oost
20.Lama’s kwadraat
21.Bus 1
22.Deltion
23.D-team
24.Stresskippen


Uitslag 3x3 competitie klasse.
1.M.A.N.
2.BPM Volleybal
3.No Guts No Glory (winnaar editie 2007)
4.Beugie Beukie 2
5.Second Chance
6.NPP
7.Niet van Toepassing
8.Kampioenen
9.Zandzakken
10.de Dré and Buddies
11.Van Links Naar Rechts en Tappen
12.Wonderteam

Fairplay cup/ aanmoedigingsprijs.
1.het Breiclubje
Laatst gewijzigd door Redactie West op za jun 21, 2008 0:08, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

33 ste RABO/ VZK toernooi geslaagd.

Bericht door Redactie »

33 ste RABO/ VZK toernooi geslaagd.

Wezep- Het 33 ste buitenvolleybaltoernooi van volleybalvereniging VZK is op 18 en 19 juni in een goede sfeer en met uitstekend weer verlopen. Er deden 24 teams mee bij de recreanten 6 tegen 6 competitie en 12 teams bij 3-3 competitie klasse.

Er werd over twee avonden gespeeld. De teams bij de recreanten speelden de eerste avond in een poule van 4. Zodoende moest men 3 wedstrijden spelen. Uiteindelijk gingen de beste 16 door naar een nieuwe winnaars poule op de 2e avond. De nummers 17 t/m 24 werkten de tweede avond een eigen programma af. De teams bij de competitie klasse speelden de eerste avond ook in poule’s van 4. De 2e avond speelden de beste 8 via een afvalsysteem richting finale, de nummers 9 t/m 12 speelden in een eigen nieuwe poule.
In de finale van 6-6 stonden de teams ‘Thorbo West’ & ‘Hangzolder’ tegenover elkaar. Vanaf het eerste fluitsignaal werd het duidelijk dat de teams weinig voor elkaar onder deden. De eerste set werd gewonnen door ‘de Hangzolder’. Het team had deze set aanvallend meer in de huis dan ‘Thorbo West’ Echter de tweede set werd het duidelijk dat ‘Thorbo West’ zich niet gewonnen gaven. Ze kwamen al gauw een paar punten voor te staan en mede door het uitstekende verdedigende werk wonnen ze de tweede set dik. Hierdoor moest er een derde set aan te pas komen. Uiteindelijk pakte ‘Hangzolder’ deze set en zo dus ook de eindzege. De tweede plek was voor ‘Thorbo West’ het team ‘BGZ’ eindigde op de 3e plek, in de strijd om het brons wonnen zij van het team ’t Ken Net’. Enige smet in de deze recreanten klasse was de 2e avond een zware blessure bij een van de deelneemsters.

In de competitie poule was het duidelijk dat er een paar teams boven uitstaken. De finale ging tussen en team van oud VZK spelers ‘M.A.N.’ tegen een team uit Oldebroek met louter spelers van Blauw Wit. ‘BPM Volleybal’. De winnaar van vorig jaar ‘No Guts No Glory’ verloor in de halve finale met nipt verschil van M.A.N.

De eerste werd gewonnen met 21-19 door M.A.N. in de tweede set kregen ze het wat moeilijker. Het team ‘BPM Volleybal’ kwam duidelijk beter in het spelletje naarmate de wedstrijd vorderde. Met uitstekende verdedigend werk, werd deze set binnen gesleept met 19-21. Ook hier moest er dus een beslissende derde set aan te pas komen. Deze set ging geheel gelijk op, de teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Het team ‘M.A.N.’ weet net iets meer druk te zetten, waardoor ze de 3e set pakken met 21-19. Hierdoor winnen ze de vierde editie van het 3x3 toernooi. Derde werd de winnaar van 2007 het team ‘No Guts No Glory’ en vierde de winnaar van de allereerste editie ‘Beugie Beukie 2’
We hopen dat er volgend jaar meer teams mee doen met het competitie gedeelte zodat ook dit toernooi wat mooier van opzet wordt.

Meer dan 160 deelnemers streden 2 avonden om de punten en zorgen voor een gezellig en sportief toernooi welk werd gesponsord door de Rabobank Wezep/Heerde. De subsponsor voor de prijzen was Mitsubishi autobedrijf A. Hartman en voor de inschrijving Bakkerij G. van Olst, beiden uit Wezep. Nieuw was dit jaar sponsor Brinkhof Groep uit Zwolle. De organisatie bedankt een ieder voor de sportieve inzet en hoopt iedereen volgend jaar weer te zien.

Voor volgende jaar staat voor begin juni de 34e editie van dit festijn weer op het programma. De organisatie zal er alles aan doen om ook deze editie weer tot een succes te maken. Voor meer foto’s kijk ook op http://www.vzk-wezep.nl

Winnaar 6x6 recreanten klasse : de Hangzolder uit Oldebroek

Winnaar 3x3 competitie klasse : M.A.N.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie