Start seizoen 2008-2009 Korfbal Rood-Wit

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Start seizoen 2008-2009 Korfbal Rood-Wit

Bericht door Redactie »

De vakantieperiode zit er weer op voor de leden van Rood-Wit. De korfbalvereniging uit Wezep begint met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, een bijzonder seizoen, want de vereniging bestaat in mei 2009 30 jaar. De selectie van Rood-Wit begint met de voorbereiding op dinsdag 12 augustus. Een week later beginnen de trainingen voor de jeugd. Rood-Wit is dit jaar weer goed vertegenwoordigd met de jeugd. Alleen het aantal seniorenteams is geslonken. Wel heeft Rood-Wit dit jaar voor het eerst een midweekteam.

De selectie van Rood-Wit staat dit jaar weer onder leiding van Willem Meuleman, hij zal gaan uitmaken welke acht spelers er in aanmerking komen voor een basisplaats in het 1e. Dit jaar komt er een plekje vrij bij de dames omdat Christel Vos bij Sparta Zwolle gaat spelen. Gelukkig komt Chantal Sellies-Fuchten de selectie weer versterken. Zij komt na zes jaar bij Wit-Blauw Kampen te hebben gespeeld weer terug naar Wezep. De selectie speelt op 23 augustus een oefenwedstrijd tegen Ecka 1, daarna op 27 augustus een oefenwedstrijd tegen Dos-Kampen 2 en als afsluiting een trainingsweekend bestaande uit trainingen en een oefenwedstrijd tegen Marknesse 1. Hierna zal duidelijk zijn welke acht spelers en speelsters uit mogen komen in de hoofdmacht.

De competitie begint voor alle teams op zaterdag 6 september. Rood-Wit hoopt met de komst van veel jeugd in de toekomst door te kunnen stoten naar de 2e klasse. Aankomend seizoen wordt daar aan gewerkt en wordt er hopelijk bovenin meegedraaid in de 3e klasse.
Kijk ook eens op de website van Rood Wit
Afbeelding
Foto toegevoegd door redactie
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie