Heropening vernieuwde modezaak Vaessen

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Heropening vernieuwde modezaak Vaessen

Bericht door Redactie »

Heropening vernieuwde modezaak Vaessen

Oldebroek is weer een geheel vernieuwde modezaak rijker. Vaessen mode en trends gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 140. De Modezaak bestond al een geruime tijd maar heeft een ander jasje aangetrokken en een nieuwe naam gekregen. De zaak voldoet nu ruimschoots aan de eisen van deze tijd. Zo is er bouwkundig heel veel gebeurd. Alles werd eerst gesloopt, van voorgevel tot kantoor, van magazijn tot aan de keuken, niets bleef staan. Zo werd de winkel dan weer helemaal vanaf het begin opnieuw opgebouwd. Het resultaat mag er dan ook zijn, een zaak met regionale uitstraling.


De bovenafdeling is veel meer zichtbaarder geworden, zodat de herenafdeling goed tot zij recht komt. De trap is in het midden van de winkel gemaakt, zodat deze heel toegankelijk en uitnodigend is. De damesmode is te vinden op de begane grond en is heel overzichtelijk geworden.

Duidelijke wandpresentaties geven precies aan waar u zijn moet, sportieve, trendy, casual of geklede mode, alles heeft zijn eigen plek gekregen zodat de klant meteen weet waar zijn of haar smaak ligt of hangt. Nieuwe trendy modemerken zult u aantreffen maar ook vertrouwde merken hebben hun plek ingenomen in de winkel. De trotse eigenaars Dick en Henrietta van Heerde-Vaessen nodigen iedereen uit Oldebroek en omgeving dan ook uit om de splinternieuwe winkel te komen bekijken. Vanaf woensdag 27 augustus bent u van harte welkom. Een hapje en drankje staan natuurlijk voor u klaar en er kan t/m zaterdag 30 augustus geprofiteerd worden van 10% korting op de nieuwe najaarscollectie en er ligt voor elke klant een gratis cadeautje klaar. De openingstijden zijn ook veranderd, dinsdag t/m vrijdag vanaf 09.30 tot 18.00 uur, vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur, op Maandag is de zaak gesloten.

Vaessen mode en trends in Oldebroek, dat moet u gezien hebben.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie