SeniorenSportief

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

SeniorenSportief

Bericht door Redactie »

SeniorenSportief

In de gemeente Oldebroek hebben de SOOO en SWO sinds vier jaar een steeds groter wordende groep senioren aan het bewegen gekregen. Of het nu om Nordic Walking, Pilates, SeniorenSportief, zwemmen e.d. ging de beide ouderenwerkinstellingen hebben veel senioren bereikt en enthousiast gemaakt. Deze bewegingsimpuls kon dankzij de subsidie van de BSI via de Gelderse Sportraad en de inzet van de beide ouderenwerkinstellingen en de gemeente Oldebroek uitgevoerd worden.


SeniorenSportief is één van de populaire activiteiten binnen dit aanbod. SeniorenSportief is het vervolg van het sportstimuleringsproject GALM dat opgezet was voor mensen van 55 jaar en ouder die weer actief willen gaan sporten.
In de sportlessen staat actief bezig zijn voorop en diverse sporten komen aan de orde. De sporten zijn vooral gericht op het verbeteren van de conditie.
Belangstelling ? kom eens vrijblijvend kijken of meedoen (wel sportkleding en schoenen meenemen). De lessen worden op donderdag om 13.00 uur en 14.00 uur in Sporthal de Kamphal (Wezep) aangeboden. Op de vrijdag kan men in Oosterwolde om 13.00 uur en 14.00 uur terecht in de Sporthal naast het Dorpshuis de Heerdt.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Alie Kroneman: 0525-632518 (Oldebroek) of Gerrit Riezebos tel 038 3761794 (Wezep)
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie