Vader en zoon van Werven namen het tegen elkaar op in Oss.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Vader en zoon van Werven namen het tegen elkaar op in Oss.

Bericht door Redactie »

Vader en zoon van Werven namen het tegen elkaar op in Oss.

Het afgelopen weekend werd op circuit de Witte Ruisheuvel in Oss de een na laatste wedstrijd om het open Nederlandse kampioenschap verreden voor de zijspannen. Vader Gerrit van Werven had aan zijn zijde Bjorn Roes en Gert van Werven reed weer zoals gebruikelijk met Rick Sellis.

Afbeelding
Gerrit die een leeftijd kent van boven de vijftig liet het aanwezige publiek wel even zien wat hij nog in zijn mars had. In de 1e manche wist van Werven samen met Roes uitstekend uit de startblokken te komen en reed zelfs op een vierde plek maar moest even later toch een stap terug doen en kwam het koppel als twaalfde binnen wat als uitstekend mag worden gezien.


Afbeelding
Voor zoon Gert en bakkenist Rick kwam er al snel een eind aan hun race terwijl ze super reden, zij kregen namelijk motorpech en was het uit en over.

In reeks twee waren van Werven en Roes weer goed weg en leek er een mooie uitslag uit te komen maar even later moesten zij hun wedstrijd staken door problemen. Dit gebeurde echter ook weer Gert en Rick, hun motor sloeg af en kregen deze niet meer aan de gang. Dit was flink balen voor van Werven en Sellis die zo puntloos weer huiswaarts keerde.

Vader Gerrit bleek dus de beste te zijn maar had liever gezien dat zijn zoon Gert veel punten had gescoord. Want voor hem was het meedoen alleen leuk om weer even actief te zijn. Maar Gert en Rick zijn toch min of meer de mannen van de toekomst, en kwamen er zo bekaaid af in Oss.

Voor foto’s van deze wedstrijd kunt u kijken op http://www.crossandracepictures.nl/ die zijn gemaakt door Bert Hoogland.


Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie