Doornwaard wordt ( vicekampioen) in Nationale MX1 klasse.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Doornwaard wordt ( vicekampioen) in Nationale MX1 klasse.

Bericht door Redactie »

Doornwaard wordt ( vicekampioen) in Nationale MX1 klasse.

Remco Doornwaard had het afgelopen weekend genoeg aan een achtste en een vijfde plaats om Vicekampioen te worden in de nationale MX1 klasse. deze wedstrijd speelde zich af op circuit de Witte Ruisheuvel in Oss.

Doornwaard leek in de zijn eerste reeks er met een tweede plaats vandoor te gaan maar kreeg wat problemen met zijn achterwiel waardoor hij noodgedwongen in een lager tempo moest rondrijden en zo als achtste zijn race afsloot.

In de tweede reeks begon Remco uitstekend aan zijn weedstrijd en wist een lange op een derde positie te rijden maar maakte de 2-takt Suzuki drijver een duurzaam foutje die hem liet terug zakken naar een vijfde plek. In het dagklassement werd Doornwaard vijfde en dat was genoeg om als tweede te eindigen in het eindklassement van de nationale MX1 klasse.

De kampioenstitel was al eerder vergeven, die kwam op naam van
Vince Riechers.

Remco zal zich nu weer helemaal richten op het open Nederlandse kampioenschap voor de MX1 klasse. Doornwaard komt zowel nog in actie op het circuit van Harfsen, Mill en in de finale wedstrijd die bij MSV NOV in Heerde op 26 oktober zal worden gehouden.

Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie