Goede resultaten amazone Cristel Kalf indoor Meppel

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10127
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Goede resultaten amazone Cristel Kalf indoor Meppel

Bericht door Redactie »

Goede resultaten amazone Cristel Kalf bij springconcours indoor Meppel

Dinsdag startte zij met zalitha,een paard in opleiding bij stal Agterhuis uit hattem, in een van de 6 groepen, klasse L.
Met een 9e en 10e plaats slaagde zij erin om zich te plaatsen voor de finale van zaterdag avond.
Woensdag begon zij met haar paard ulana in de klasse Z aan haar kwalificaties ,op een paar kleine foutjes na, waren een 5e en 6e plaats toch een goede basis voor de finale op vrijdag avond.
Vrijdag morgen waren de eerste wedstrijden voor de klasse ZZ , in de avond gevolgd door de Z finale Cristel begon mischien iets te gedreven aan deze Z finale ronde, met als resultaat dat ze na een weigering van haar paard ,zelf dwars door de hindernis knalde met uitsluiting tot gevolg.
Zaterdagavond werd er begonnen met de L finales en na een foutloze eerste ronde en snelle barage werd hierin een prachtige 2e plaats behaald.
In de klasse ZZ ontstond de situatie dat er 4 ruiters waren met een springfout in de eerste ronde,waarna er werd besloten om deze 4 ruiters alsnog barage te laten rijden.
Op haar snelle en foutloze ronde met haar paard whitesocks ,beten de resterende 3 ruiters zich stuk en was de hoofdprijs van de ZZ finale binnen.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie