Ankeiler: De jaarlijkse oliebollenactie van de Stichting Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (voorheen: Mappa Mondo) gaat dit jaar wel door.

- De jaarlijkse oliebollenactie van de Stichting Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (voorheen: Mappa Mondo) gaat dit jaar wel door.

Op zaterdag 31 december (oudejaarsdag) zullen de Vrienden weer oliebollen gaan verkopen op het Meidoornplein in Wezep. De verkoop zal weer plaatsvinden vanuit de opvallende rode tent. De Vrienden staan dit jaar op een nieuwe plek: in de hoek van slagerij Van den Berg en opticien Pearl. De verkoop begint ’s morgens rond 9:00u en duurt tot omstreeks 14:00u (zolang de voorraad strekt). De afgelopen 2 jaren kon de oliebollenactie helaas niet doorgaan.

“In tegenstelling tot eerdere jaren, zullen de Vrienden dit jaar alleen op 31 december (oudejaarsdag) te vinden zijn op het Meidoornplein. De opbrengst zal ook dit keer weer worden gebruikt voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep (voorheen: Mappa Mondo)”, aldus voorzitter Henri Kolkman.

Voor meer informatie. Zie de website: www.vriendenvanijsselvliedtenvillaexpertcarewezep.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel