Landgoed IJsselvliedt in Wezep waar Theo Hartman zijn hart aan had verpand.
Volledig scherm
Landgoed IJsselvliedt in Wezep waar Theo Hartman zijn hart aan had verpand. © Archief Bram van de Biezen

Trouwe vrijwilliger IJsselvliedt in Wezep overleden

De man die zich meer dan de helft van zijn leven belangeloos inzette voor IJsselvliedt, is afgelopen woensdag op 66-jarige leeftijd overleden. Theo Hartman werd in 2015 nog koninklijk onderscheiden voor zijn betrokkenheid  bij het landgoed in Wezep waar hij zijn hart aan had verpand.

  1. Enorme ontlading bij Heino na late treffer tegen Rohda, csv Apeldoorn voorkomt eerste zege voor Voorwaarts
    PREMIUM

    Enorme ontlading bij Heino na late treffer tegen Rohda, csv Apeldoorn voorkomt eerste zege voor Voorwaarts

    Door de nederlaag van VVOG bij Be Quick 1887 wist Rohda Raalte dat het bij een overwinning op Heino de derde plek in de vierde divisie D zou veroveren. Maar het liep anders. Een late treffer van Tim Referink zorgde voor een daverende verrassing. SC Genemuiden klom in de derde divisie A wél naar de derde plaats. In dezelfde competitie deed Staphorst goede zaken op Urk, terwijl DVS’33 zich langzaam maar zeker serieuze zorgen moet gaan maken.
  2. HHC incasseert late dreun, SC Genemuiden herstelt zich en Staphorst boekt belangrijke zege op DVS’33
    PREMIUM

    HHC incasseert late dreun, SC Genemuiden herstelt zich en Staphorst boekt belangrij­ke zege op DVS’33

    Een overwinning was meer dan welkom geweest voor HHC, zeker met het oog op de bekerkraker tegen AZ. Maar een laat doelpunt van Katwijk liet de ploeg uit Hardenberg met lege handen achter. SC Genemuiden boekte daarentegen een belangrijke overwinning en ook Staphorst gaat met een lekker gevoel de winterstop in. Dat geldt niet voor SV Urk en VVOG na de pijnlijke nederlagen bij respectievelijk DOVO en Buitenpost.
  3. Diepenveen wint ruim bij Turkse Kracht, Ruinerwold geeft punt uit handen en Voorwaarts verliest nipt

    Diepenveen wint ruim bij Turkse Kracht, Ruinerwold geeft punt uit handen en Voorwaarts verliest nipt

    Na vijf wedstrijden zonder overwinning hoopte Voorwaarts vandaag eindelijk wat te vieren te hebben, maar de ploeg uit Twello moest ook in RKHVV z’n meerdere erkennen. Ruinerwold was eveneens toe aan drie punten en leek er tegen Schoonebeek in ieder geval één te pakken, maar ook dat zat er niet in. Beekbergen ging dik onderuit, Sc. Overwetering en Lemelerveld hielden elkaar in balans en Diepenveen kende geen moeite met Turkse Kracht.