Nieuwsarchief

Politie beveiligt brandweer bij blussen afvalbrand Hoopjesweg Hattem

De politie heeft nieuwjaarsnacht de brandweer van Hattem moeten beschermen bij het blussen van een afvalbrand aan de Hoopjesweg in Hattem. Omstreeks kwart over drie 's nachts werd de brandweer opgeroepen om naar de Hoopjesweg te gaan om daar op verzoek van de politie een afvalbrand bij een bekende hanglocatie te blussen. Daarbij was de sfeer grimmig en intimiderend. Nadat de politie en brandweer weer weg waren werd er opnieuw brand gesticht. Om er voor te zorgen dat de locatie nu alsnog werd 'schoongeveegd' kwamen er extra veel politie eenheden ter plaatse. De brandweer werd eveneens weer opgeroepen. Er werd verzameld bij het Shell tankstation aan de Nieuweweg. Daar vandaan vertrok eerst de politie naar de locatie, waarna de brandweer kort daarop volgde. De brand kon dit keer zonder problemen worden geblust, waarna de situatie weer veilig was.


Locatie Reageren 2.474x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,4°C
ZZO 13,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier