Turnster Lisette van den Heuvel maakt belofte waar

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Turnster Lisette van den Heuvel maakt belofte waar

Bericht door Stefan »

OLDEBROEK / BEEKBERGEN - Zaterdag 5 december was het de aftrap van het officiële wedstrijdseizoen turnen. De drie seniorenturnsters vierde divisie van de turnselectie van S.O.S Oldebroek turnden hun eerste plaatsingswedstrijd in Beekbergen.

Vooraf legde Lisette van den Heuvel zich een streefdoel op. Turnen bij de beste drie van de 25 turnsters. Een pittige opgave. Op haar nieuwe vloeroefening startte zij haar wedstrijd prima met een mooie 3e plaats op dit toestel. Op sprong liet ze een strakke overslag en overslag met halve draai zien. Op brug heeft Lisette wat moeite en moet de schade beperkt zien te houden. Met een 12e plaats hier een een mooie middenmoot. Haar laatste toestel de balk kende verschillende schoonheidsfoutjes, maar ze wist er wel op te blijven. Door haar constante optreden eindigde ze inderdaad bij de top drie op een mooie derde plaats.

Lotte van de Venis turnde een constante wedstrijd, wat resulteerde in een 13e plaats. Een plaats waar zeker nog perspectief in zit richting de top. Denise van de Beek blesseerde zich bij het eerste toestel en kon haar wedstrijd niet afmaken. De turnsters gaan nu werken aan extra moeilijkheid in hun wedstrijdprogramma om zich zo in januari zeker te stellen van de volgende ronde.

Afbeelding
op plaats 3 Lisette van den Heuvel

Afbeelding
vlnr Lisette, Lotte en pechvogel Denise
Plaats reactie