Ankeiler: Op uitnodiging van Gerri van de Streek, beheerder van ’t Grinthuus op ’t Loo, is een delegatie van het CDA Oldebroek dinsdagmorgen aangeschoven bij een koffieochtend aldaar.

- Op uitnodiging van Gerri van de Streek, beheerder van ’t Grinthuus op ’t Loo, is een delegatie van het CDA Oldebroek dinsdagmorgen aangeschoven bij een koffieochtend aldaar.

Zeker zo’n twintig vrouwen en mannen zaten aan de grote tafel, om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar de laatste nieuwtjes door te nemen. Nu het CDA, onder leiding van Wilco van der Horst er bij was komen zitten, kon er ook eens over het leven op ’t Loo worden gesproken.

Wat direct opvalt is de goede sfeer en de vele positieve opmerkingen, die over tafel gingen. Men vindt het er fijn wonen, lekker dicht bij het bos, zodat er volop gefietst en gewandeld kan worden. De gemeenschapszin is groot. Als er iets moet gebeuren, zijn er altijd snel mensen te vinden om te helpen. De buurtschap ziet er prima uit, met veel bloemen en kort gemaaide bermen. Dit gebeurt door de ATB vereniging en de Klankbordgroep. Het onderhoud aan het straatwerk heeft wel wat meer aandacht nodig! Ook zou men het wel fijn vinden, wanneer er wat meer mogelijkheden voor tieners zouden komen. Voor de jeugd onder de twaalf is er een prachtige pannafield!

Aan het CDA worden de zorgen over de huisvesting mee gegeven. Zouden er appartementen voor ouderen kunnen komen, zodat die vanuit hun eengezinswoningen, daarheen kunnen doorstromen.

Tenslotte wordt met trots de pas opgezette bibliotheek getoond. De boeken zijn door de buurtschap geschonken. Jong en oud kan hier zonder kosten boeken komen lenen.

Met dank voor de uitnodiging, kan door het CDA worden teruggekeken op een leuke en leerzame ochtend.

CDA Oldebroek

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel