100107 Eindejaarsluiting vraagbaak CNV

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10128
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

100107 Eindejaarsluiting vraagbaak CNV

Bericht door Redactie »

Het is al weer zover, een roerig jaar licht achter ons waarin er vooral voor de bouwvakkers in wezep, zware tijden zijn.

Een sterk verminderde economie heeft er voor gezorgt dat er, ook in wezep, inmiddels al veel timmerlieden, stratenmakers, schilders en andere bouwvakkers werkloos thuis zitten.

Wij hebben als CNV hout en bouw afdeling Wezep gemerkt dat wij er kunnen zijn voor deze bouwvakkers, lid of geen lid, iedereen word geholpen!!

Juridische ondersteuning, hulp bij invullen van de papieren, aanvragen éénmalige uitkering werklozen en verzorgen van aanvragen contributie reductie voor werklozen.
Het door een jurist laten doorlezen van de ontslagbrieven is raadzaam, niet altijd word daarmee ontslag voorkomen maar er word zeker mee voorkomen dat je als bouwvakker straks geen recht hebt op een ww uitkering, dit kan in somige gevallen echt aan de orde zijn.
Daarom nog een keer benadrukken dat je nooit zomaar je handtekening moet zetten, iedereen heeft recht op juridische ondersteuning, dus ook het recht om de papieren eerst door te laten nemen door de vakbond.

De CNV hout en bouw bond is er voor iedereen die werkzaam is in de bouw, maar zal je ook helpen wanneer je in een andere bedrijfstak werkt door te zorgen dat je het goede adres krijgt waar je terecht kunt voor al jouw vragen.

De vraagbaak heeft ook vakantie dat betekent dat hij geen zitting houd in "de bog", wel is hij voor dringende zaken telefonisch bereikbaar op 038-3766192
Vanaf 7 januari is er weer zitting in "de bog" van 18.30 tot 19.30 uur


Met vriendelijke groet,
namens bestuur
Jan Bronkhorst
Vraagbaak afdeling wezep
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie