Enthousiaste start damclub Kulturhus.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Enthousiaste start damclub Kulturhus.

Bericht door Redactie »

Damclub in Oldebroek

Aan de oproep van de activiteitencommissie van het Kulturhus De Talter om op 21 december j.l. te komen praten over het eventueel opstarten van een damclub gaf een enthousiaste groep dam liefhebbers gehoor.
Zelfs de 11-jarige Kelvin Bakker welke die dag had deelgenomen aan de Overijsselse kampioenschappen in Westerhaar was al weer van de partij, waarbij hij trots zijn medaille liet zien die hij met zijn zesde plaats had gewonnen.
Het werd een enthousiast gesprek waarbij al snel duidelijk werd dat iedereen graag met een damclub wilde starten.
Als damavond werd gekozen voor de maandagavond, voorlopig van 19.00 tot 20.30 uur in het Kulturhus, voor de eerste keer op maandagavond 4 januari a.s.
Vanwege de ook jeugdige belangstelling is gekozen voor dit vroege tijdstip.
Uiteraard zijn alle damliefhebbers van Oldebroek en omstreken hierbij van harte uitgenodigd voor deze eerste damavond.
Verder werd besloten om zich voorlopig nog niet aan te sluiten bij de landelijke bond zodat de contributie zo laag mogelijk gehouden kan worden, de hoogte hiervan is nog niet vastgesteld.
Ook is nog gesproken over het eventueel opstarten van cursussen e.d.
De gespreksavond werd besloten met een onderlinge partij dammen waaraan door iedereen met groot enthousiasme werd deelgenomen, al was het voor sommigen wel even wennen om te moeten dammen met klok.
Iedereen die verdere informatie wil kan contact opnemen met Willem van Hattem, tel. nr. 0525 631867 (e-mail: wvanhattem@hetnet.nl) of Rob Erven, tel.0525 632166 (e-mail: rl.erven@tele2.nl).

Kijk ook op http://www.detalter.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie